Landau – vijfdeurs uitvoering met verhoogd vinyl dak

Nieuw gebouwd op een nieuw en gebruikt chassis: Een traditionele en elegante begrafenisauto, zo klinkt de beschrijving van de Mercedes Benz 5 deurs begrafenisauto. Deze begrafenisauto wordt gekenmerkt door de contouren van de auto. In combinatie met de traditionele stijl vormt zich hierdoor een aantrekkelijke meerwaarde.

Wat maakt de Mercedes Benz 5 deurs landau-uitvoering begrafenisauto zo bijzonder?

De Mercedes Benz 5 deurs land-uitvoering is onderscheidend in zijn klasse dankzij de ongeëvenaarde stijlvolle functionaliteit van zijn 5 deuren. Daarnaast is de uitstraling van de auto zeer elegant vanwege de chromen landau bar op de vinylkap. Dit is bovendien een knipoog naar het “koets verleden” en zorgt voor een traditionele twist aan deze fraaie begrafenisauto.

Hoe wordt de Mercedes Benz 5 deurs landau-uitvoering begrafenisauto opgebouwd?

De Mercedes Benz 5 deurs landau-uitvoering wordt nieuw gebouwd op basis van een gebruikte Mercedes Benz kombi. Voor deze uitvoering wordt altijd gebruik gemaakt van auto’s met een kilometerstand naar wens. Deze worden uitsluitend bij de officiële Mercedes Benz dealers geselecteerd. Voor een zeer concurrerende prijs kunnen wij hierdoor de Mercedes Benz 5 deurs landau-uitvoering begrafenisauto’s aanbieden.

Terug naar gebruikte Mercedes-Benz