Glaswagen – vijfdeurs uitvoering met verhoogd vinyl dak en glaspanelen

Nieuw gebouwd op een nieuw en gebruikt chassis: Zoekt u al langer naar een geschikte begrafenisauto? Het liefst een met een moderne uitstraling, praktisch en vooruitstrevend in gebruik? Zoek niet verder; de Mercedes Benz 5 deurs glas-uitvoering is hier uitermate geschikt voor.

Wat zijn de voordelen van de Mercedes Benz 5 deurs glas-uitvoering begrafenisauto?

De ramen zorgen voor een open karakter van de auto. De 5 deuren vergroten de toegankelijkheid van de Mercedes Benz 5 deurs glas-uitvoering enorm. Door het optionele krachtige ventilatiesysteem blijven de ramen in het achtercompartiment vrij van vocht. De spotlights en LED verlichting zorgen dat de kist mooi wordt uitgelicht.“They didn’t come to see the Hearse” is bij de Mercedes Benz 5 deurs glas-uitvoering zeker van toepassing!

Hoe wordt de Mercedes Benz 5 deurs glas-uitvoering begrafenisauto opgebouwd?

Deze Mercedes Benz 5 deurs glas-uitvoering begrafenisauto wordt nieuw gebouwd op basis van een gebruikte Mercedes Benz kombi. Hiervoor wordt altijd gebruik gemaakt van auto’s met een kilometerstand naar wens, die wij bij officiële Mercedes Benz dealers selecteren. Hierdoor bieden wij gebruikte Mercedes Benz begrafenisauto’s zoals de Mercedes Benz 5 deurs glas-uitvoering met veel standaard opties aan, en dat voor een uiterst betaalbare prijs.

Terug naar gebruikte Mercedes-Benz