Glaswagen – driedeurs uitvoering met verhoogd dak – gespoten en grote glaspanelen

Nieuw gebouwd op een nieuw en gebruikt chassis: Bent u op zoek naar een soepele en modern gelijnde begrafenisauto? Deze omschrijving sluit exact aan bij de Mercedes Benz 3 deurs begrafenisauto. Verschillende aspecten van deze uitvaartauto zorgen er voor dat de auto een luxe uitstraling heeft en praktisch in gebruik is.

Wat zijn de voordelen van de Mercedes Benz 3 deurs begrafenisauto?

De twee halve deuren zorgen voor veel ruimte onder de vloer. Hierdoor zijn de attributen niet zichtbaar. Daarnaast zorgen de ramen er voor dat de auto een open karakter heeft. Om er voor te zorgen dat de ramen van de Mercedes Benz 3 deurs vrijgehouden worden van vocht, wordt er gebruik gemaakt van een optioneel krachtige ventilatiesysteem. In deze luxe uitvaartauto kan de kist dankzij LED verlichting mooi uitgelicht worden.“They didn’t come to see the Hearse” is bij de Mercedes Benz 3 deurs begrafenisauto zeker van toepassing…”

Hoe wordt de Mercedes Benz 3 deurs begrafenisauto opgebouwd?

De Mercedes Benz 3 deurs begrafenisauto wordt nieuw gebouwd op de basis van een gebruikte Mercedes Benz kombi. Het gaat hierbij altijd om auto’s met een lage kilometerstand die bij officiële Mercedes Benz dealers geselecteerd worden. Door onze Mercedes Benz begrafenisauto’s op deze manier te bouwen, hebben wij de mogelijkheid u vele standaard opties te bieden. Ook roestpreventie en details zijn hierbij belangrijke facetten. De Mercedes Benz 3 deurs begrafenisauto is verkrijgbaar voor een zeer concurrerende prijs.

Terug naar gebruikte Mercedes-Benz