Familiewagen – vijfdeurs uitvoering met verhoogd dak en 5 zitplaatsen

Nieuw gebouwd op nieuwe en gebruikte chassis: Bent u op zoek naar een begrafenisauto waar na de ceremonie nog veel over gesproken zal worden? Dan bent u op zoek naar de Mercedes Benz 5 persoons “family hearse”. Deze begrafenisauto maakt het afscheidnemen voor de nabestaanden persoonlijker. Gevoelsmatig vergezellen de familieleden de overledene tot het laatst.

Wat zijn de voordelen van de Mercedes Benz 5 persoons-uitvoering?

Voordelen voor de nabestaanden: “Samen afscheid nemen” krijgt een nieuwe lading bij het gebruik van de Mercedes Benz 5 persoons-uitvoering. Deze begrafenisauto biedt de familieleden de mogelijkheid om mee te rijden naar de laatste rustplaats van de overledene. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij de dubbele cabine, waarin er in het voorcompartiment naast de chauffeur plaats is voor vier personen.

Praktische voordelen: Praktisch spaart men bij het gebruik van de Mercedes Benz 5 persoons-uitvoering een volgauto uit. Een ander praktisch voordeel van deze begrafenisauto is dat de auto uitgerust is met een zijlade. Hierin is plaats voor het opbergen van onder andere de schaarwagen.

Hoe wordt de Mercedes Benz 5 persoons “family hearse” begrafenisauto opgebouwd?

De Mercedes Benz 5 persoons-uitvoering wordt gebouwd op basis van een gebruikte Mercedes Benz kombi. Het gaat bij deze opbouw om een kombi met een kilometerstand naar wens. Deze wordt altijd bij officiële Mercedes Benz dealers geselecteerd. De Mercedes Benz 5 persoons-uitvoering bevat vele standaard opties en biedt daarnaast ook nog volop uitbreidingsmogelijkheden. Er wordt bij deze uitvaartauto veel aandacht geschonken aan roestpreventie en details in de afwerking. Door te kiezen voor een gebruikte basis, hebben wij de mogelijkheid om de Mercedes Benz 5 persoons-uitvoering voor een uiterst aantrekkelijke prijs aan te bieden. Voor u geldt dat dit een unieke auto is, die de uitvaartbranche werkelijk zal doen veranderen.

Terug naar gebruikte Mercedes-Benz