Overbrengvoertuigen

Door de directe koppeling met Derks Autogroep beschikt The Hearse & Limo Company over een enorme voorraad in nieuwe en gebruikte bedrijfsvoertuigen. The Hearse & Limo Company kan ieder van deze voertuigen snel, professioneel en opvallend efficiënt (her-)inrichten, met materialen van hoge kwaliteit. We zijn bekend met alle merken en richten ons helemaal op uw specifieke wensen. En dit alles ook nog voor een zeer aantrekkelijk prijs! De juiste inrichting van uw nieuwe overbrengwagen is heel persoonlijk. Kom langs of bel, dan nemen wij de mogelijkheden met u door en komen direct met een concreet voorstel.

Omdat u als uitvaartondernemer flexibel wilt zijn, zien we een duidelijke ontwikkeling in de inzet van overbrengvoertuigen. Veelal als rouwtransport maar ook meer en meer in de combinatie met staatsievervoer. Om aan deze toenemende vraag te kunnen voldoen hebben we de meest populaire modellen doorlopend op voorraad – zowel nieuw als gebruikt.
Om u daarnaast nog beter van dienst te kunnen zijn, ontwikkelden we een nieuw modulair concept waardoor we overbrengvoertuigen in korte tijd uitstekend en efficiënt kunnen (her-)inrichten. Als ervaren specialist voldoet The Hearse & Limo Company graag aan al uw wensen en verwachtingen. We geven niet alleen adequaat advies maar staan ook garant voor zeer zorgvuldige uitvoering in onze eigen Speciaal bouw werkplaats te Uden. Vele tevreden klanten gingen u voor; wij danken u alvast voor het in ons gestelde vertrouwen!