Nieuwe generatie begrafenisauto’s op Uitvaartbeurs!

Komende woensdag, donderdag en vrijdag – 28, 29 en 30 september 2016 – staat de evenementenhal in Gorinchem met ruim 280 exposanten weer in het teken van de Uitvaartbeurs die dit jaar de titel ‘Fit naar de toekomst’ draagt. The Hearse & Limo Company, recentelijk overgenomen door Derks Automotive Groep, ontvangt u graag op hun prachtige stand waarop als grote blikvanger de Mercedes Benz Indus staat te glimmen. Daarmee staat een nieuwe design generatie begrafenisauto’s in de startblokken!

 

Bijzonder bij The Hearse & Limo Company is het feit dat er gebouwd kan worden op een gebruikt chassis, waardoor cliënten veel minder hoeven investeren bij de aanschaf van een nieuw model Mercedes Benz begrafenisauto. De 3 en 5 deurs Hybride en Groengas modellen uit het gamma krijgen ook veel applaus en maken deel uit van de nieuwe stroming in de Uitvaartwereld ‘Green hearses’. Marc van Ravensteijn vertelt: “Vanuit grote bedrijven zoals verzekeraars is er richting leveranciers een nadrukkelijke prikkel om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en die modus is nu ook in de uitvaartwereld voelbaar. Hierop inspelend riepen wij een paar jaar geleden het label ‘Green Hearses’ in het leven. Op deze ‘groene’ modellen inclusief de Vito overbrengauto krijgen onze klanten gigantisch veel positieve feedback. Met stille, zuinige en schone motoren en ultramodern gestroomlijnd design zullen deze wagens de nodige drukte – en bijbehorende flitsende fototoestellen – veroorzaken op het Mobiliteitsplein, waarop onze stand te vinden is.”

dscn0351

 

Groen licht brandt op de stand van The Hearse & Limo Company ook als het gaat om het leasen van rouwauto’s. Marc: “De leasemarkt groeit en omdat wij de begrafenisauto’s kennen, kunnen wij scherper calculeren waardoor altijd sprake is van een laag maandbedrag door langere looptijd en hoge restwaarde. Wat goed is voor de liquiditeitspositie van de bedrijven van onze cliënten! Zelfs starters en ZZP’ers kunnen bij onze eigen leasemaatschappij terecht waar men bovendien kan kiezen voor full operational lease waarbij we onze klanten compleet ontzorgen als het gaat om hun uitvaartvervoer. Onze leasespecialist is op de stand aanwezig om alle vragen hierover te beantwoorden.”

 

beurs-belgie-2010-028

 

Nog een reden om de stand van The Hearse & Limo Company te bezoeken, is de aanwezigheid van vak opleider Bruseco. Zij verzorgen nu al een paar jaar de opleiding Chauffeur Uitvaartvervoer die op initiatief van Marc van Ravensteijn, samen met de markt werd ontwikkeld en nu de standaard neerzet als het gaat om excellent rouwvervoer. Hoe ‘heurt’ het nu eigenlijk? De opleiding neemt veel onnodige spanning en onzekerheid weg en levert de beste chauffeurs af. Behoort U tot de gelukkigen die één van de gratis opleidingen ter waarde van 295 euro wint? Bruseco verloot er dagelijks eentje!

dscn0401

 

Al dat prachtige nieuws wordt op de stand van The Hearse & Limo company niet alleen omgeven door knowhow, maar ook door Brabantse gezelligheid. Iedereen die het succesvolle bedrijf al eerder een beursbezoekje bracht, weet dat er altijd een glaasje Prosecco en kaas klaar staat. Marc: “De Uitvaartbeurs is niet per se een verkoopbeurs maar een relatiebeurs. We presenteren hier diverse nieuwe auto’s die we ook gebruikt kunnen leveren. De groene modellen springen in het oog door hun lage daklijn, vriendelijke uitstraling en ze staan bol van de moderne snufjes. We nodigen dan ook iedereen uit om ze te komen ‘proeven’ onder genot van een hapje en een drankje. We zien u graag verschijnen!”

 

dscn0393